Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Våre leverandører

ABBs automasjonsvirksomhet er verdensledende når det gjelder komplette elektro- og automasjonssystemer til industriell produksjon.

Actassi er Schneider Electrics løsning for tele- og datanettverk, utviklet for næringsbygg og datasentre.

Aiphone is an established provider of intercom systems in many markets. Go to a specific market page below and see a list of application solutions, along with suggested products

DEFA er en 100% norskeid industri bedrift og Hallingdals største industriarbeidsplass.
Her produseres DEFAs velkjente produkter

Eaton Electric AS dekker hele spekteret av materiell og styringssystemer og er markedsledere på jordfeilautomater til sikringsskapet.

ELKO er landets ledende produsent av elektromateriell. De leder an i utviklingen av revolusjonerende design og funksjon på brytere og stikkontakter.

EGLO er globalt klassifisert som en av de mest vellykkede leverandører av dekorativ belysning i hjemmet. Vår suksesshistorie er et vitnesbyrd til våre kunders tilfredshet, noe som gjør oss veldig stolte.

Glamox Luxo Lighting er en ledende leverandør av belysning som tilbyr komplette løsninger for skoler, helseinstitusjoner, kommersielle og industrielle bygninger, detaljhandel, hotell- og restaurantvirksomhet.

Glen Dimplex Nordic er en norsk produsent av Nobø varmeovner med internasjonal suksess.

Hager er kjent for løsninger som er enkle å installere, enkle å bruke, og som stadig utvikles videre.

HDL Smarthus systemer og LED belysning for bygg og bolig. Produkter for smarte bygg. Løsninger for smarthus automasjon, integrert hjemmelydanlegg, adgangskontroll, iRidium server og mye mer.

Reservedeler til lysarmaturer er vårt varemerke. Vi har satt delene i system i en rikholdig katalog pluss at våre praktiske esker har sørget for at reservedelene blir tatt vare på ute i servicebiler og lokale lager.

Micromatic er leverandør av utstyr som styrer og kontrollerer el-installasjoner. Løsningene kombinerer energi­økonomisering med design og komfort fra de fremste produsentene i Europa.

Vårt mål er å designe, utvikle og markedsføre moderne LED belysning for det Skandinaviske markedet.

Våre produkter benyttes i bolig, hytte og i prosjekter i det offentlige rom

Din leverandør av utendørs belysning
Norlys har som målsetting å kunne dekke de fleste behov for utebelysning samt områder innen prosjektbasert belysning.

Nortek Security & Technology AS gir deg alt innenfor sikkerhet, alt du trenger fra en og samme leverandør.

Fremtidens lys i dag. Spør oss om ENØK eller lysforslag for ditt behov.

Nexans Norway AS er den ledende leverandøren av varme- og intallasjonskabel, samt tele- og datakabel i Norge.

NIBE Energy Systems er Nordens største fabrikant av varmeløsninger for bolig, og er blant Europas ledende produsenter av varmepumper. Mens andre følger etter, tar vi steget foran.

Philips er vår partner på innovative belysnings­løsninger som gjør livet tryggere, enklere, mer behagelig og produktivt.

Proxll skal være spesialisten på utvikling og leveranser av løsninger og produkter basert på grønn teknologi, som er mer fleksible, skalerbare, lønnsomme og varige enn forventet.

Prysmian Group Norge leverer kvalitetskabler fra Draka, Prysmian og General Cable.
Selskapet er en betydelig leverandør til elektromarkedet i Norge.

RCO Security AB har siden 1976 utviklet,
produsert og markedsført produkter og løsninger innen elektronisk nøkkelfri adgangskontroll for hjem og foretak.

Schneider Electric har markedets bredeste utvalg av innovative løsninger til energistyring og -overvåking, el-distribusjon og el-, tele- og datainstallasjon.

SG produktene er det foretrukne valget for bransjefolk som el-grossister, installatører, arkitekter og konsulenter. Selskapet har spesialisert seg på armaturer til hjem- og prosjektmarkedet.

Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi, byer og helse.

Systemair startade sin verksamhet 1974 med en banbrytande produktidé, den runda kanalfläkten, vilket gjorde att installationen blev betydligt enklare.

Det vi leverer verken synes eller høres, likevel skaper våre løsninger et godt innemiljø der mennesker kan nyte og yte i behagelig temperatur og luftkvalitet.

TEXECOM er Europas største uavhengige sikkerhetsalarm-spesialist
som tilbyr skreddersydde designløsninger som beskytter mennesker og eiendom i hele verden

Med over 40 års erfaring er japanske Toshiba blant de ledende i verden på varmepumpeteknologi. Toshibas luft-luft varmepumper er med på å sette standarden for å kunne gi deg det siste innen strømsparing, brukervennlighet og komfort.

Vental er den ledende aktøren i bransjen for profesjonell solskjerming til næringsbygg.

Ventistål er den ledende ventilasjons- og blikkenslagergrossisten i Norge, med mer enn 210 ansatte og 18 avdelinger over hele landet.

Vicon Norway A/S er en uavhengig leverandør av produkter og løsninger innen kamerasystemer og adgangskontroll til installatører og systemintegratører på det norske markedet.

FlexAir® er basert på en høy grad av installasjonsfrihet.
Oppstår nye behov, kan det til enhver tid tilføyes flere sentraler og komponenter i det eksisterende systemet.